Ett urval av tjänster som vi kan hjälpa er med.

Vi är experter på molnet och effektivisera våra kunder genom att automatisera vardagliga arbetsmoment med smarta it-lösningar.
molntjänster

Microsoft 365 partner & support

Som en certifierad Microsoft-partner, är moln’it redo att bli er betrodda samarbetspartner, oavsett om ni redan använder eller planerar att skaffa Microsoft 365.

Microsoft 365 är fundamentet i vår verksamhet. Vi stöder våra kunder i att implementera och effektivt använda Microsoft 365.

Smarta formulär i Microsoft forms

Med smarta formulär låter vi era kunder göra jobbet. Formulären kan skapa skräddarsydda autosvar, kopplas med ekonomisystem, skapa PDF-filer, generera SMS, Bank-ID signering och mycket mer!

Berätta vad ni lägger mycket tid på så brukar vi kunna lösa det med smarta formulär.

Smarta listor i Microsoft Lists

Använd Microsoft Lists för alla typer av listor och register.
Har ni Microsoft 365 så har ni redan Microsoft Lists.

– Vi vill hjälpa er använda det, för det är fantastiskt!

Microsoft lists

Digital signering med BankID

Vi integrerar och automatiserar digital Bank-ID signering i era befintliga system eller på er hemsida för signering av avtal och offerter.

Fortnox-automatiseringar

Vi har utvecklat en rad innovativa automatiseringar för företag som integrerar med Fortnox. Här presenterar vi några av dem.

Laddbox-debitering

Vi har byggt det enklaste sättet att debitera användare av privata laddboxar.
Tänk dig att ert befintliga ekonomisystem automatiskt skapar fakturor varje månad till era användare baserat på månadens elpris.
– Perfekt för bostadsrättsföreningar och företag!

Laddbox debitering

Automatiska SMS

Vi har lösningar för att ni smidigt och automatiskt ska kunna skicka SMS till både kunder och personal. Genom att till exempel schemalägga SMS-utsändningar kan vi bidra till att öka er försäljning och spara tid.

Laddbox debitering

Hårdvara – Köp och installation

Vi köper hårdvaror till våra kunder, oftast datorer. Många ser fördelar med att vi får datorn till oss först där vi kan installera datorn korrekt med kundens Microsoft 365 licens innan den levereras till kund.

Laddbox debitering

IT-automatisering / API

Med integration mellan program kan vi bygga bort återkommande arbetsmoment som är både tidskrävande och tråkiga.

– Vi automatiserar återkommande uppgifter till pappersfria processer.

Digital effektivisering

Har du bara en skärm? – Använd två istället, det gör dig hela 40% mer produktiv. Lägger du tid på att rensa/sortera mailkorgen? – Med smarta regler slipper du det.

– Om vi kan få er att spara 10 minuter per dag så blir det faktiskt en hel arbetsvecka på ett år.. per anställd.
Läs mer om digital efffektivisering

Experter på Excel

Vi är experter på Excel och vet att det är så mycket mer än bara ett kalkylbladsprogram. Det erbjuder en värld av möjligheter för dataanalys, rapportering och automatisering som går långt utöver grunderna.

Backup / molnlagring

Backup och molnlagring är en del av Microsoft 365. Moln’it kan även tillhandahålla extra backuptjänster för företag som exempelvis behöver ha backup på svenska servrar.

Domännamn och Webbhotell

Vi agerar som återförsäljare för de bästa webbhotellen i branschen. Genom att välja oss får ni allting samlat på en enda faktura årligen, vilket gör processen mycket enklare. Vår målsättning är helt enkelt att göra det smidigt och bekvämt för våra kunder.

Allt vi gör grundar sig i att göra IT enklare och bättre för våra kunder.

10 minuter per dag blir en arbetsvecka på ett år... per anställd. - Det är mycket sparad tid, och pengar.

Lokal samarbetspartner med WhiteRed

Vi på moln’it låtsas inte vara experter på allt. Vi har specialiserat oss på ”molnet” och samarbetar med det lokala företaget WhiteRed när det kommer till hårdvarurelaterade tjänster, som exempelvis hjälp med nätverk och skrivare. WhiteRed samarbetar i sin tur med oss kring molntjänster och automatiseringar.

– Företag ska göra det dom är bäst på helt enkelt!