Områden och tjänster som vi kan hjälpa er med.

microsoft 365

Vi är experter på molnet. Att effektivisera våra kunder genom att automatisera vardagliga arbetsmoment med smarta it-lösningar.

$

Microsoft 365 partner & support

 

Vi är Microsoft Partner och det är Microsoft 365 som är grunden för vår verksamhet. Vi hjälper våra kunder att komma igång och att arbeta effektivt i Microsoft 365. Läs mer om våra priser och supportavtal

$

Smarta formulär

Med smarta formulär låter vi era kunder göra jobbet. Formulären kan skapa skräddarsydda autosvar, kopplas med ekonomisystem, skapa PDF-filer, generera SMS och mycket mer! – Berätta vad ni lägger mycket tid på så brukar vi kunna lösa det med smarta formulär.
Läs mer om smarta formulär

$

Digital signering med BankID

Vi integrerar och automatiserar digital Bank-ID signering i era befintliga system eller på er hemsida för signering av avtal och offerter. Läs mer och se priser

$

IT-automatisering / API

Med integration mellan program kan vi bygga bort återkommande arbetsmoment som är både tidskrävande och tråkiga. – Vi automatiserar återkommande uppgifter till pappersfria processer. 

$

Backup / molnlagring

Backup och molnlagring är en del av Microsoft 365. Moln’it kan även tillhandahålla extra backuptjänster för företag som exempelvis behöver ha backup på svenska servrar.

$

Fortnox-synkronisering

Vi är lite av Fortnox-experter när det kommer till automatiseringar. Vi kan få formuläret på er hemsida att lägga in kunden i erat kundregister på Fortnox. Vi kan få erat Fortnox kundregister att synkroniseras med telefonboken i alla anställdas mobiler och mycket mer!

$

Digital effektivisering

Har du bara en skärm? – Använd två istället, det gör dig 35% mer produktiv. Lägger du tid på att rensa/sortera mailkorgen? – Med smarta regler slipper du det.

– Om vi kan få er att spara 10 minuter per dag så blir det faktiskt en hel arbetsvecka på ett år.. per anställd.
Läs mer om digital efffektivisering 

$

Expert på Excel

Excel kan göra otroligt mycket mer än det som den normala användaren ser. Exempel på detta är t.ex smarta mötesprogram och databaser. Låt oss se hur ni använder Excel idag så kan vi nästan garantera att vi med hjälp av smarta formler och kodning kan effektivisera ert arbete i Excel.

$

Webbhotell & domännamn

Vi skulle aldrig få för oss att hosta domäner och hemsidor, det finns bra webbhotell för det. Vi vet vilka som är bäst och vi är återförsäljare för dessa. Det kostar inget extra att gå via oss och vi samlar allt på en faktura om året. -Vi gör det bra och bekvämt för våra kunder helt enkelt.

$

SMS

Vi löser så att ni enkelt och automatiskt kan skicka SMS till kunder och personal. 

Lokal samarbetspartner med WhiteRed

Vi på moln’it låtsas inte vara experter på allt. Vi har specialiserat oss på ”molnet” och samarbetar med det lokala företaget WhiteRed när det kommer till hårdvarurelaterade tjänster, som exempelvis hjälp med nätverk och skrivare. WhiteRed samarbetar i sin tur med oss kring molntjänster och automatiseringar.

– Företag ska gör det dom är bäst på helt enkelt!

Allt vi gör grundar sig i att göra IT enklare och bättre för våra kunder.

10 minuter per dag blir en arbetsvecka på ett år... per anställd. - Det är mycket sparad tid, och pengar.

En långsiktig molnpartner

Som kund hos moln'it är vår förhoppning att ni ska känna att ni alltid kan kontakta oss i frågor kring IT utan att känna oro kring oväntade kostnader eller att du själv inte är kunnig i området.

- Nöjda kunder är en förutsättning för långsiktiga samarbeten.

Värdegrund

$

Snabb kommunikation med våra kunder

$

Använda ett enkelt språk kring IT

$

Paketera våra tjänster och priser på ett enkelt och tydligt sätt

$

Förenkla vardagen med smarta och användarvänliga lösningar