moln’it, vilka är vi?

moln’it är certifierad Microsoft Partner och arbetar för att effektivisera mindre företags IT-miljö, främst med hjälp av smarta molntjänster där Microsoft 365 är grunden. Med oss som IT-partner kan företaget istället fokusera på kärnverksamheten.

Värdegrund

$

Snabb kommunikation med våra kunder

$

Använda ett enkelt språk kring IT

$

Paketera våra tjänster och priser på ett enkelt och tydligt sätt

$

Förenkla vardagen med smarta och användarvänliga lösningar

Den typiska kunden

Den typiska moln’it kunden är ett mindre företag, ca 1-50 anställda där digitaliseringen ligger efter. Filer sparas lokalt på datorn, de anställda har olika kalendrar och mailen krånglar osv. Den typiska kunden är för liten för att själva anställa en person inom IT och behöver därför ett samarbete med en IT-expert som är tillgänglig, insatt i företagets IT och som inte kostar skjortan.

Varför mindre företag?

Inget bolag är för litet och vi vill inte säga att något företag är för stort för att bli kund hos oss, men det finns redan en uppsjö med IT-bolag som hjälper större företag. Vi ser att mindre bolag ligger efter i digitaliseringen och vi ser också att enkla, billiga lösningar kan få extremt stora effekter på ett bolags effektivisering. Det är helt enkelt roligare att göra stor skillnad där behovet är som störst.

Storyn

Moln’it är resultatet av ett nära och lyckat samarbete mellan två It-företag, Insign AB och Convine AB.

De båda bolagen slog helt enkelt ihop sin långa erfarenhet och kompetens och bildade ett samägt bolag, moln’it i väst ab.

Insign är en webbyrå som grundades redan 2002 och är idag ett framgångsrikt företag inom webbdesign, digital marknadsföring och hosting.

Convine AB drivs av Claes Tornevall. Han har lång erfarenhet att driva eget som konsult inom IT men har även arbetat som anställd där han var med och framgångsrikt effektiviserade IT inom Volvo och andra större företag. Numera är Convine vilande och fullt fokus ligger på moln’it.

Det började med att Insign kontinuerligt anlitade Convine AB för att lösa Microsoft 365 åt sina kunder. Samarbetet var så pass lyckat att det bestämdes att ett samägt bolag skulle startas, moln’it. Där båda företagens erfarenheteter och kompetenser kunde paketeras i ett bolag. – Det bästa av två världar helt enkelt.

Delägare

Claes Tornevall

Delägare

Johan Eriksson

Moln'it Johan eriksson