Årsbrev från moln’it 2023

15 dec, 2023 | Nyheter

Här kommer ett årsbrev där vi sammanfattar årets händelser och blickar framåt mot vad som komma skall. Vi vill också passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

900+ personer and growing..

Det här är moln’its andra år och redan har över 900 personer sin Microsoft 365 licens hos oss och fler blir det varje månad. Det tycker vi såklart är väldigt roligt och vi vill passa på att ge ett hjärtligt tack till alla våra kunder för ett fantastiskt år tillsammans.

100% ökning av personalen

Patrik Miskimin, som anslöt till företaget i våras, har framgångsrikt tagit över ansvaret för support och utbildning. Jenny Lundberg, vår nya kodare och en briljant talang inom området, har också nyligen anslutit till företaget.

Ny supportsida med guider

Vi har ju INTE som affärside att sälja fler konsulttimmar, som ett led i detta hjälper vårt systerföretag Insign Webbyrå oss att ta fram snygga guider och filmer till våra kunder. Nu har vi samlat alla dessa här: Till Support och guider sidan

Nya häftiga fortnox-funktioner

Vi är glada över att introducera flera spännande nya funktioner för Fortnox-användare. En av våra senaste innovationer är vår påminnelse-funktion, som har minskat antalet obetalda fakturor för våra första kunder med imponerande 90-100%. Om du använder Fortnox och är intresserad av att lära dig mer om denna funktion, tveka inte att kontakta oss Läs mer om våra Fortnox-tjänster här

Påminnelse innan licens-förnyelse

Vi har infört en unik praxis genom att påminna våra kunder en månad före förnyelsen av deras Microsoft 365-licenser. Nu kommer du att få ett mail som innehåller information om de licenser som snart kommer att förnyas, tillsammans med en sammanställning av dina licenser. Detta åtgärds för att undvika onödiga kostnader genom att förnya licenser som inte längre behövs i 12 månader. Eftersom Microsoft inte erbjuder återbetalning, är detta ett steg vi tagit för att säkerställa att du som kund undviker oväntade utgifter.

Vi köper hårdvara till våra kunder som aldrig förr

Visste ni att vi även köper in hårdvara som datorer till våra kunder? Många ser fördelar med att vi får datorn till oss först där vi kan installera datorn korrekt med kundens Microsoft 365 licens osv. innan den levereras till kund.

Månadens tips!

Varje månad skickar vi numera ut ett nyhetsbrev till alla kunder där vi presenterar smarta enkla knep för att effektivisera ert digitala liv och arbete inom Windows och Microsoft 365. Se de som redan skickats här

Företagarna

Vi har anslutit oss till Företagarna för att öka medvetenheten om vår verksamhet och vår identitet i närområdet.

AI

Oj vad AI slagit igenom i 2023. Vi på moln’it använder det hela tiden, vi har alla en ”ai-kollega” som skriver, räknar, sammanställer och svarar på frågor och mycket mer. Om ni har några frågor om att implementera AI för att förbättra effektiviteten, är ni välkomna att höra av er.

Det händer 2024!

Årlig kostnadsfri 365-utbildning

Vi vill informera våra kunder med ”Din egen IT-expert” supportavtal att de årligen kommer att kontaktas och erbjudas möjligheten att boka en kostnadsfri Microsoft 365-relaterad utbildning.

Ännu fler filmer och guider

Vi arbetar på att skapa fler guider och filmer för att hjälpa våra kunder. Vårt mål är att täcka många ämnen så att det finns guider för det mesta. Samtidigt fortsätter vi att prioritera support och utbildning, och vi hoppas att dessa guider kan vara till nytta för våra kunder.

Vi vill hjälpa fler föreningar

Vi märker att våra kostnadseffektiva lösningar med kund/medlemsdatabaser i Microsoft Lists passar diverse föreningar med många medlemmar/kunder. Detta ihop med våra smarta kopplingar till Swish, redovisningsprogram, laddboxar, vattenmätare osv. gör våra lösningar kostnadsseffektiva och skräddarsydda för kunden. Vi hoppas få hjälpa ännu fler föreningar i 2024

Redovisningsbyråer

Våra innovativa Fortnox-lösningar borde vara mycket intressanta för redovisningsbyråer som är intresserade av white-label lösningar. Vi hoppas och tror på flera samarbeten i 2024.

Tack!

Till sist, från hela vårt team, önskar vi er en fridfull jul och ett fantastiskt nytt år. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans i 2024.