Använd Microsoft Lists för alla typer av listor och register.

Har ni Microsoft 365 så har ni redan Microsoft Lists
– Vi vill hjälpa er använda det, för det är fantastiskt!

Flexibelt

Vi kan skräddarsy så att listan har precis de sektioner och funktioner som ni önskar.

Schemalägg funktioner

Microsoft Lists erbjuder schemaläggning av funktioner, vilket ger dig möjlighet att automatiskt skicka exempelvis SMS eller e-post vid bestämda tidpunkter. Detta optimerar dina processer och säkerställer konsekvent, tidseffektiv kommunikation.

Smarta automatiseringar

Med ett klick kan du utföra en automatisk funktion som vi byggt åt er. Dessa smarta funktioner minskar behovet av manuell hantering, sparar tid och ger dig möjlighet att fokusera på mer värdeskapande uppgifter.

Tillgänglighet

Då det är en del av ert företags Microsoft 365 så finns redan alla användare och det är lätt att integrera med mail, kalender, Teams osv.

Valfrihet kring hur listor skapas

Sällan skapas listor manuellt utan istället av kunderna själva via ett formulär eller genom att vi synkroniserar listan med ett befintligt system.

Excel är för kalkyler.. Microsoft lists är för alla typer av listor.

5

Ärendehantering

En effektiv och strukturerad plats för ärendehantering för att ha koll på allt som behöver göras och har gjorts. Spåra ärendenas status, tilldela dem till rätt personer och säkerställ smidig kommunikation inom teamet.

5

Kunddatabas

Kundlistan i Microsoft Lists kan fungera som grund för all kunddata och kan enkelt synkroniseras med ekonomi och CRM-systemet.

5

Produktdatabas

Med Microsoft Lists kan du centralt organisera och uppdatera produkdata vilket underlättar synkronisering med andra system och möjliggör effektivt informationsflöde.

5

Prislistor

Hantera prislistor effektivt för företagets tjänster. Centraliserad organisering möjliggör snabb synkronisering med andra system.

5

Personallista

En cenral plats för all personalinfo och få automatiska påminnelser kring löne och medarbetarsamtal.

5

Rekrytering

Lagra allt från meritförteckningar och CV:n till förlopp med beslut, namn, datum och även kommentarer från intervjuare.

Berätta för oss hur listan ska se ut och fungera så bygger vi det.

Vanliga frågor & svar

Vad kostar det?

0 kr om ni har Microsoft 365 då det är är en del av det, precis som Word, Excel osv.

Är det mobilanpassat?

Microsoft Lists-appen erbjuder en sömlös och smidig arbetsupplevelse i mobila enheter. 

Med den användarvänliga mobila appen kan kollegor enkelt få tillgång till och uppdatera listor direkt från sina mobiler. Oavsett om du är på kontoret, på ett avlägset möte eller arbetar hemifrån, kan alla i företaget förbli synkroniserade och uppdaterade.

Vilka har tillgång till listorna?

I Microsoft Lists kan administratörer och ägare bestämma vilka användare som har tillgång till listor och vilka behörigheter de har.

Du kan dela en Microsoft Lists-lista med personer som inte har Microsoft 365-konton. När du delar en lista kan du välja att dela den med personer inom din organisation som har Microsoft 365-konton eller med personer utanför din organisation genom att ange deras e-postadresser. Detta kallas ”extern delning” och gör det möjligt för användare utan Microsoft 365-konton att få åtkomst till listan.

Du kan till exempel ge dem behörighet att endast visa listan eller ge dem möjlighet att redigera den.

Kan mina listor kommunicera med andra program/system?

Microsoft Lists har en smidig integration med andra appar inom Microsoft 365, inklusive SharePoint, Teams, och Outlook med flera.

Vi på moln’it är experter på att skapa integrationer för Microsoft Lists med andra moderna program, som ekonomi- och CRM-system, SMS, BandID mfl. Vi kan anpassa integrationen enligt era behov, så länge det önskade systemet har ett API.

En vanlig användning är att integrera Lists med Microsoft Forms formulär, vilket gör det möjligt att registrera information i listan på olika sätt via ett formulär på er hemsida.

Kan jag importera listor från Excel?

Ja, du kan enkelt både importera och exportera data från Excel.

Kundcase-filmer

Här följer två exempel på hur vi hjälpt företag med Microsoft Lists