Unik Fortnox påminnelse-tjänst.

Vår påminnelsetjänst är användarvänlig, kostnadseffektiv och ger snabba resultat. Läs mer här eller kontakta oss för en demonstration och för att höra om våra kunders positiva upplevelser med tjänsten!

Automatisk påminnelse av era Fortnox-fakturor via mail och SMS.

Ni väljer hur många dagar efter förfallodagen era fakturor automatiskt ska påminnas. Ni bestämmer om påminnelsen ska gå till faktura-mailen, kontakt-mailen, SMS, eller varför inte alla tre.

Automatisk sammanställning

Ni får ett mail med en tydlig sammanställning över alla som blivit påminda.

Skräddarsydda meddelanden

Bestäm helt fritt vad som ska stå i era påminnelsemeddelanden. Detta innebär att ni kan anpassa texten för att vara både informativ och i linje med ert företags kommunikationsstil.

White label-lösning

Ni bestämmer om påminnelsen skickas från er egen domän (t.ex info@dittforetag.se) eller från paminnelse.se för att skapa en känsla av att en extern tjänst används.

Driver du redovisningsbyrå och arbetar i Fortnox?

Vi ger redovisningsbyråer möjligheten att sätta egna priser och erbjuda tjänsten under eget varumärke, inklusive personliga påminnelser och sammanställningar till sina kunder. Läs mer

Vanliga frågor & svar

Har inte Fortnox en sådan här tjänst?

Fortnox erbjuder en liknande funktion, men vår tjänst har ett något lägre pris och är mer flexibel. Medan Fortnox inte påminner via kontaktmail eller SMS, erbjuder vår tjänst dessa alternativ samt fler anpassningsmöjligheter och mail-sammanställningar över vilka kunder som blivit påminda.

Vi utvecklade vår tjänst för att överträffa Fortnox. Dessutom ger vi redovisningsbyråer möjligheten att sätta egna priser och erbjuda tjänsten under eget varumärke, inklusive personliga påminnelser och sammanställningar till sina kunder.

Vad kostar det?

Ingen startkostnad!

Vi tar en liten avgift för varje påminnelse, inklusive SMS-kostnad. Antalet påminnelser räknas och faktureras månadsvis, om inte annat avtalats.

Kontakta oss för exakta priser.

Tänk på att Fortnox integrationslicens för 119 kr/mån krävs, vilket möjliggör obegränsade integrationer, inte bara vår tjänst.

Behöver jag göra någonting?

Ingenting, det är helt automatiserat. Det enda du kommer märka av är ett mail med en sammanställning över alla som blivit påminda. Du kommer där att se vilka kunder som saknade mobilnummer. Då rekommenderar vi att du går in i Fortnox och lägger till ett nummer på kunden.

Fungerar det bara med Fortnox?

Vår tjänst är utvecklad specifikt för Fortnox, vilket gör den enkel att sätta upp där. Om ert redovisningssystem har öppet API, kan vi anpassa tjänsten, men det blir då en speciallösning.

Kan jag styra påminnelsernas frekvens?

Ja, du väljer både frekvens och tidpunkt för påminnelserna.

Är det svårt att komma igång?

Inte alls. Fyll bara i ett enkelt formulär med några frågor vilket ger oss nödvändig tillgång. Sedan diskuterar vi utformningen av mail och SMS.

Kontakta oss så berättar vi mer!

White label-lösning för redovisningsbyrår.

Känner du som byrå att Fortnox tar en orimlig andel, och att det är utmanande att tjäna på deras tjänster?

Med vår white label-lösning blir det möjligt för dig att skapa nya intänktströmmar samtidigt som du stärker ditt varumärke mot dina kunder.

Vi ger din byrå möjligheten att ta äran för våra automatiserade tjänster, samtidigt som ni bestämmer er egen prissättning.

I en digitaliserad värld söker allt fler företag efter effektiva och tidssparande lösningar. Med vår avancerade API-integration skapar vi en rad smarta automatiseringar mot Fortnox som kan revolutionera ditt arbete och det värde du levererar till dina kunder.

Var inte sen med att anpassa dig till framtidens redovisning. Låt oss tillsammans skapa den bästa lösningen för din byrå och dina kunder.