Låt vår IT-expert automatisera er genom digitalisering

Möjligheterna till effektivisering genom digitalisering är enorma och den förbättringspotentialen framkommer ofta när vi på moln’it har satt oss in i er verksamhet. Därför önskar vi inleda med ett kostnadsfritt samtal för att prata om just det.

Claes Tornewall

10 minuter per dag blir en arbetsvecka på ett år… per anställd. – Det är mycket sparad tid, och pengar.

Vi är främst inriktade på effektivisering kring vardagliga moment och den listan är lång och unik för varje kund men här följer några exempel på typiska områden som vi kan hjälpa er med:

$

Alla filer i molnet

Vill ni komma från att filer sparas lokalt på datorn och istället ha det mer tillgängligt i molnet? Självklart med automatiska backuper.

$

Bättre epost

Vill ni ha en snabb mail som alltid fungerar med smarta regler som gör inkorgen fri från spam och reklam?

$

Synkad kalender i molnet

Vill ni att personalen använder synkade kalendern för att undvika dubbelbokningar?

$

Videomöten & fjärrstyrning

Vill ni att personlen är lika bekväma med videomöten som de är med telefonsamtal? Tidsbesparingen kan bli enorm och vi hjälper er med både hård- och mjukvara.

$

API:er - Integration mellan system

Ska formuläret på hemsidan kopplas med ekonomisystemet? Ska ett automatiskt SMS skickas till kunden 30min innan besöket?

$

Digitalisering och effektivisering

Använder ni fortfarande pärmar, whiteboards och post-its? Låt oss presentera digitala lösningar för ökad effektivisering och säkerhet.

$

CRM - Automatisera arbetsflöden

Behöver ni veta vem på företaget som gör vad? Vill ni enkelt kunna delegera ut arbeten till personalen? Det finns både enkla och mer avancerade lösningar för det.

Hur arbetar vi?

Från en kostnadsfri konsultation till ett långsiktigt samarbete. Här är våra 6 steg:

1. Behovsanalys

Ni kanske ska flytta till Microsft 365, eller ni kanske redan har det ni behöver men söker en it-partner för support och effektivisering? Ni kanske inte riktigt vet vad ni vill ha... hur som så börjar vi med en kostnadsfri analys.

2. Offert

Nu vet vi vad ni vill ha och vi kan skicka en offert. Vi har tydliga priser och paketerade tjänster så det ska inte vara några överraskningar.

3. Åtkomst & planering

Vi kan behöva inlogg till mail som ska flyttas, information om vem på firman som ska ha tillgång till vad osv. Vi sätter även ett datum när det nya ska ersätta det gamla.

4. Klart - Kontroll

Nu är allt up and running och vi får nu kontrollera så att alla på firman har tillgång till allt och att det fungerar som det är tänkt.

5. Utbildning

Nu visar vi er hur ni loggar in på mailen, sätter upp ett videomöte, använder kalendern osv.

6. Framtida support

Nu har ni er egen it-expert hos oss på moln'it som är insatt i ert företags IT och har tillgång till era molntjänster för enkel support.

Microsoft 365 lägger grunden för digitalisering.

Ett komplett paket av molntjänster som passar både den enskilda firman och det större bolaget.

Här får du verktyg för distansarbete och samarbete, inklusive Microsoft Teams, säker molnlagring, e-post för företag och premium Office-appar på alla enheter.