Automatisera återkommande uppgifter till pappersfria processer

Främst mindre företag lägger enormt mycket tid på långsamma återkommande processer. Vi vill prata mer om hur vi kan automatisera, och digitalisera vardagliga moment.

10 minuter per dag blir en arbetsvecka på ett år.. per anställd. – Det är mycket sparad tid, och pengar.

Typexempel på automatisering

Här följer några typiska exempel på hur vi ofta hjälper företag med automatiserade digitala processer:

$

Formulär istället för papper

Klicka på ikonen i mobilen, fyll i formuläret, ta ett foto med mobilen, klicka på skicka. En PDF skapas nu i en mapp på datorn. Perfekt vid exempevis besiktningar.

$

APIér - Integration mellan system

Ska formuläret på hemsidan kopplas med ekonomisystemet? Ska ett automatiskt SMS skickas till kunden 30min innan besöket?

Hur arbetar vi kring effektivisering?

Från en kostnadsfri konsultation till ett långsiktigt samarbete. Här är våra 6 steg:

1. Behovsanalys

Vi erbjuder en kostnadsfri anlays där vi helt enkelt går igenom er situation inom IT idag. Vi ser över era arbetsrutiner, avtal, licenser osv.

2. Offert

Nu vet vi vad ni vill ha och vi kan skicka en offert. Vi har tydliga priser och paketerade tjänster så det ska inte vara några överraskningar.

3. Åtkomst & planering

Vi kan behöva inlogg, information om vem på firman som ska ha tillgång till vad osv. Vi sätter även ett datum när det nya ska ersätta det gamla.

4. Klart – Kontroll

Nu är allt up and running och vi får nu kontrollera så att alla på firman har tillgång till allt och att det fungerar som det är tänkt.

5. Utbildning

Nu visar vi er hur kommer igång med de nya rutinerna och eventuella programmen.

6. Support & bollplank

Nu har ni er egen it-expert hos oss på moln’it som är insatt i ert företags IT och har tillgång till era molntjänster för enkel support. Vi fortsätter att vara ert bollplank kring vidare effektivisering.

Microsoft 365 lägger grunden för digitalisering.    

Ett komplett paket av molntjänster som passar både den enskilda firman och det större bolaget.

Här får du verktyg för distansarbete och samarbete, inklusive Microsoft Teams, säker molnlagring, e-post för företag och premium Office-appar på alla enheter.